Fokus på högsta kvalitet

Hos oss kan du vara säker på att få en högkvalitativ behandling med den senaste tekniken, de säkraste produkterna och det bästa resultatet!

Matilda Yousefzadegan – VD och Grundare av Elite Time AB

Matilda driver sin egen skönhetssalong i centrala Karlstad sedan flera år tillbaka. Sommaren 2017 tecknade hon ensamrättsavtal med Long Time Liner för den svenska marknaden. Matilda har många års erfarenhet och utbildningar inom branschen och arbetar numera enbart med Long Time Liner för att kunna erbjuda sina kunder marknadens bästa resultat och kvalitet. Som certifierad och diplomerad kursledare inom Permanent Make up klassas Matilda som en ”Top Elite Linergist”. Hennes imponerande resultat gjorde henne till det självklara valet inom kändisvärlden i hennes hemland Estland innan hon flyttade till Sverige 2007.

Matilda har även mångårig erfarenhet som Fransstylist och som kursledare inom Fransförlängning.

Vi söker återförsäljare i hela Sverige

Vill du veta mer?

Long Time Liner

Long Timer Liner grundades för över 30 år sedan i München, Tyskland. Sedan dess har Long Time Liner varit det självklara valet för Permanent Makeup av högsta kvalitet.

Long Time Liner utvecklar och tillverkar mikropigmenteringsmaskiner och färger i Tyskland. Maskiner och färgerna har utvecklats med hjälp av ett team av forskare och dermatologer. Long Time Liner linergister använder sig av ett stort urval av allergitestade färger som finns i många olika varianter – från intensiva färgdjup till naturliga nudefärger.

Long Time Liner har valts till nummer 1 av Beauty Forum – 9 gånger på rad!