Fokus på högsta kvalitet

Hos oss kan du vara säker på att få en högkvalitativ behandling med den senaste tekniken, de säkraste produkterna och det bästa resultatet!

Matilda Yousefzadegan

Long Time Liner representeras i Sverige av Matilda Yousefzadegan. Matilda har många utbildningar inom Permanent Makeup och många års erfarenhet inom branschen och arbetar numera enbart med Long Time Liner för att kunna erbjuda sina kunder marknadens bästa resultat och kvalitet. Som certifierad och diplomerad kursledare inom Permanent Make up klassas Matilda som en ”Top Elite Linergist”.

Vi arrangerar grundutbildningar i Permanent Makeup med den exklusiva metoden Long Time Liner i olika städer i Sverige.

Vi kan även utbilda er i eran salong om ni är flera.

Referenser lämnas vid begäran.

Vi söker återförsäljare i hela Sverige

Vill du veta mer?

Long Time Liner

Long Timer Liner grundades för över 30 år sedan i München, Tyskland. Sedan dess har Long Time Liner varit det självklara valet för Permanent Makeup av högsta kvalitet.

Long Time Liner utvecklar och tillverkar mikropigmenteringsmaskiner och färger i Tyskland. Maskiner och färgerna har utvecklats med hjälp av ett team av forskare och dermatologer. Long Time Liner linergister använder sig av ett stort urval av allergitestade färger som finns i många olika varianter – från intensiva färgdjup till naturliga nudefärger.

Long Time Liner har valts till nummer 1 av Beauty Forum – 9 gånger på rad!