Uttrycksfulla ögon med Permanent Makeup Eyeliner från Long Time Liner

Små detaljer kan ha stora effekter. Många kunder väljer att rama in ögonen med en diskret eyeliner under och över ögats kant. Det ger en snygg inramning och en mer intensiv blick. Dessutom behöver du inte sminka dig och du kan vara säker på att du har en perfekt eyeliner dygnet runt.

Eyeliner från Long Time Liner – den skonsama lösningen

Många kvinnor använder dagligen mascara eller eyeliner. Men detta sätt att förstärka ögonen har vissa nackdelar. Restprodukter kan skada ögonfransarna och är man känslig eller använder kontaktlinser kan området kring ögonen bli rött och irriterat. Även om man har tunna eller korta fransar eller total avsaknad av fransar är en permanent eyeliner att föredra. Det finns inte bara en Long Time Liner eyeliner. Vi skapar skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov och önskemål. Vi avsätter alltid tillräckligt med tid för att ta fram den rätta formen och färgen som passar kunden och vi kan testa olika varianter om så önskas.

Vårt ansvar

De känsliga områdena kring ögonen kräver kunskap, teknik och produkter av högsta kvalitet. Våra linergister är välutbildade och har lång erfarenhet av att pigmentera känsliga hudpartier. Long Time Liner ansvarar för hela framställningsprocessen av sina produkter från forskning till utveckling och produktion för att alltid kunna garantera högsta kvalitet. Resultatet är premium färger som tolereras även av personer med känslig hud.

För en harmonisk ansiktssymmetri rekommenderar vi att kombinera din Long Time Liner eyeliner med Permanent makeup för ögonbrynen. Kombinationen av båda behandlingarna ger fantastiska resultat. Läs mer om Permanent Makeup för ögonbryn här.

Vanliga behandlingsområden

Otydliga fransar eller total avsaknad
Här kan man förstärka eller imitera en franslinje punktvis för att rama in och öppna upp ögonen. Det är en mycket diskret variant med stor effekt.
Glasögonbärare
Det är både besvärligt och tidskrävande att sminka sig som glasögonbärare. Även med rätt ljus och en bra spegel kan det vara svårt att rita skarpa och jämna konturer. En permanent eyeliner från Long Time Liner garanterar ett perfekt resultat varje dag – med och utan glasögon.
Mikronfin eyeliner
Denna variant av Permanent Makeup innebär att man betonar övre och undre franskant med en tunn linje. Den skonsamma metoden ger ett naturligt resultat med mer uttrycksfulla ögon.
Dubbel eyeliner
Vill man ha en mer dramatisk effekt kan man skapa en eyeliner med flera färger. Det gör ögonfärgen mer intensiv och förstorar ögonen optiskt.